Tévúton a becsület

Egyszerű és kényelmes lenne a szocialista rendszerben keresni az okokat, hiszen a köztulajdonból szinte mindenki lopott, s a vallás és a hit visszatartó ereje is óriási csorbát szenvedett, de nálunk ma már nincs szocializmus, s a nyugati világban korábban sem volt.

Szeretnék...

Sétáljak a tanúvá lett Balaton partján,
járjak csillogó hullámok fölött széllel,
s álmodhassak a túl- és túli partról

Lelkük épülését, hitük és öntudatuk megerősödését keresték

Tudatosította, hogy az Eucharisztikus Kongresszus az Európában is erősödő hitetlenség elleni küzdelem jegyében kerül megrendezésre. A kongresszus missziós célja nemcsak az volt, hogy visszahódítsa az egyházba a társadalmi rétegeket, de a célok között ott szerepelt a bolsevik és náci „újpogányság” elleni tiltakozás is.

Szeretetbonbonok

Mindenkiben él egyedi képesség – vallja Bajor Péter, a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének ügyvezető elnöke, projektmenedzsere. A négygyermekes édesapával családjának történetéről, pedagógusi hivatásról, tehetséggondozásról, hitről, közösségi és társadalmi szerepvállalásról beszélgettünk.

Cetnézőben...

Ifj. Lőrincz Ferenc a Természet és tudomány (egyedi) kategóriában A Cet és az Emberekcímű képét 1. díjjal jutalmazta a zsűri, így már négyre nőtt első díjainak száma, amelyet a Magyar Sajtófotó Pályázaton zsebelt be víz alatti felvételeivel.

Támogatóink

 

 

NEK2020

 

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks