Miért haldoklik Európa?

A kontinens nemcsak vallásos hitét, de már önmagába vetett hitét is elvesztette. Kinek az érdeke a hagyományos Európa felszámolása? Az európai jövőért aggódó polgárok kötelező olvasmánya Győrfi Károly új könyve.

Álarc nélkül

Mostanság a szájmaszk viselése minden közösségi térben kötelező. Ez a majdnem álarc jócskán eltakarja az arcunkat és megnehezíti a kommunikációnkat. Olykor alig ismerünk egymásra vagy magunkra a különféle szájmaszkok takarta találkozásokban. Mintha a vírus elrabolta volna az arcunkat vagy annak nagy részét, csak egy darabkát hagyva meg belőle.

Mindig az igazat mondd

Császár Angela Jászai Mari-díjas színművésznő, Magyarország érdemes és kiváló művésze, ma boldog édesanya, feleség és nagymama. A színházon, rádión és szinkronon túl, szülőföldről, családról, hazaszeretetről, nagy pályatársakról, hűségről és a megtalált békéről beszélgettünk.

A hit kegyelme a valódi pajzsunk

A hit magja mindenkiben ott van, rajtunk múlik, hogy észrevesszük-e, amikor csírázásnak indul – vallja Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke a Hitből pajzsot sorozat 9. részében.

Az egyház a mi otthonunk

A vajdasági Keresztény Értelmiségi Kör Az egyház az otthonunk címmel hagyományos barátkozási napot tartott június utolsó hétvégéjén a Horgos melletti Domus Pacis Ferences Lelkigyakorlatos és Közösségi Házban.

Küldetésünk felfedezni a másikban a jót

Bokros Levente a 120 lelkes Cserhátszentiván plébániai kormányzója. A tüzes lelkű pappal beszélgettünk mindennapokról és távlatokról, az alázatról, a bennünk és körülöttünk lévő szellemi harcról, s a humor és az önirónia gyógyító erejéről.

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks