Szeretnék...

Sétáljak a tanúvá lett Balaton partján,
járjak csillogó hullámok fölött széllel,
s álmodhassak a túl- és túli partról

Lelkük épülését, hitük és öntudatuk megerősödését keresték

Tudatosította, hogy az Eucharisztikus Kongresszus az Európában is erősödő hitetlenség elleni küzdelem jegyében kerül megrendezésre. A kongresszus missziós célja nemcsak az volt, hogy visszahódítsa az egyházba a társadalmi rétegeket, de a célok között ott szerepelt a bolsevik és náci „újpogányság” elleni tiltakozás is.

Szeretetbonbonok

Mindenkiben él egyedi képesség – vallja Bajor Péter, a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének ügyvezető elnöke, projektmenedzsere. A négygyermekes édesapával családjának történetéről, pedagógusi hivatásról, tehetséggondozásról, hitről, közösségi és társadalmi szerepvállalásról beszélgettünk.

Cetnézőben...

Ifj. Lőrincz Ferenc a Természet és tudomány (egyedi) kategóriában A Cet és az Emberekcímű képét 1. díjjal jutalmazta a zsűri, így már négyre nőtt első díjainak száma, amelyet a Magyar Sajtófotó Pályázaton zsebelt be víz alatti felvételeivel.

Mikor szép az erdő?

Most, szinte csak egy rövid pillanatra, megpillanthatta az erdőt. Olyan volt, mint egy zöld fal. Még az autók felverődő pora sem tudta kifakítani. Olyan volt éppen, mint a mesében. Szinte átjárhatatlan, és a belseje teljesen sötét. Amiben a jámbor kisgyerekek eltévednének. Ahová csak a vadász merészkedik, no meg a farkasok.

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks