Keresés az archívumban

Szűrés cím szerint:
Szűrés rovat szerint:
Szűrés szerző szerint:
Szűrés évszám szerint:

0 select DISTINCT * from announcement, announcement2 WHERE announcement2.announcement_id=announcement.announcement_id AND announcement2.announcement_status='1' AND announcement.announcement_date LIKE '%%' AND announcement.announcement_name LIKE '%%' AND announcement.announcement_title LIKE '%%' AND announcement.announcement_widgets LIKE '%%' order by announcement.announcement_date DESC

Lenni valakié

Mindnyájan birtokosok vagyunk, többnyire „kisbirtokosok”, akik szerény ingó és ingatlan vagyonnal rendelkeznek. Sajnos vannak, akik ezt sem mondhatják el magukról, mert semmivel se bírók, nincstelenek. Azonban vannak „nagybirtokosok” is, akik igen nagy vagyonnal bírnak, ám az ő birtoklási vágyuk is töretlen.

Fénygerinc

Nézd, a kerti jázminokra
ráfeküdt a lomha nap,
s ott a fények ásítozva
zöld-aranyra bomlanak.

Hasznos fogaskerék a gépezetben

Rákász Gergely orgonaművész kölyökként olyan volt, mint a kanyaró, át kellett esni rajta; a vendégek addig ugyanis nem léphettek be a nappaliba, amíg meg nem hallgatták produkcióját. Az egyik legtöbb orgonakoncertet adó művészünket zenei anyanyelvről, elhivatottságról és küldetésről kérdeztük.

A teremtésvédelem krisztusi életforma

Keresztény felelősségünk a teremtett világban címmel tartotta XIII. kongresszusát a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége szeptember 17-én, az Országház Felsőházi termében.

Hogyan és miért?

Materialista gondolkozással is lehet hívő embernek lenni. Sekélyes hitű, haszonleső, Istennel üzletelő, szebb, jobb és könnyebb életet kereső ember az ilyen. „Lelki életet” is anyagi törvényszerűségek szerint élő ember az ilyen. Sose fogja Jézust megérteni, mert míg az ilyen ember a „hogyanra” keresi a választ, Jézus a „miértre” válaszol.

Támogatóink

 

 

      Önnek ajánljuk

 

 

   Tegyünk a békéért!

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks