Keresés az archívumban

Szűrés cím szerint:
Szűrés rovat szerint:
Szűrés szerző szerint:
Szűrés évszám szerint:

0 select DISTINCT * from announcement, announcement2 WHERE announcement2.announcement_id=announcement.announcement_id AND announcement2.announcement_status='1' AND announcement.announcement_date LIKE '%%' AND announcement.announcement_name LIKE '%%' AND announcement.announcement_title LIKE '%%' AND announcement.announcement_widgets LIKE '%%' order by announcement.announcement_date DESC

Egy mindenkiért, mindenki Jézusért!

Sifter Gergely a Koppány-völgyi kisváros, Tab plébánosa, de ellátja a bábonymegyeri, a lullai, a sérsekszőlősi, a zalai és a torvaji hívek pasztorálását is. Egyik fő segítője a 85 esztendős Takács Lajos nyugalmazott plébános, akivel a kezdetek óta gyümölcsöző a közös szolgálat.

Megszentelt idő

Hogyan változtatta meg a járvány Számadó László matematikatanár életét, aki a Fővárosi Nagycirkuszban tart rendhagyó matematikaórákat? Megtudhatjuk a Hitből pajzsot sorozat hetedik részéből.

Kiss Irén versei

Emberszem nem látja a művészeket,
akik éjszaka szellem-ujjaikkal
pingálnak kerítésekre, tűzfalakra.

Fajsúlyos témák gyámolítója

Kiss Irén irodalomtudós, író, költő, színműíró, műfordító magyar‒olasz szakos tanárként került kezdetben a Magyar Rádióhoz, majd a Boldizsár Iván nevével fémjelzett The New Hungaryan Querterly szerkesztőségében gyakorolta a nyomtatott sajtó alkalmazását. New Yorkban művészetszociológiát tanult.

A veszteség értelme

A járvány rádöbbentett minket, hogy a világunk és a kialakult életformánk sérülékeny. De mit kezdünk az elszenvedett veszteségekkel? Mit tehetünk, hogy új egyensúly alakuljon ki a vírus lecsengése után?

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks