Keresés az archívumban

Szűrés cím szerint:
Szűrés rovat szerint:
Szűrés szerző szerint:
Szűrés évszám szerint:

0 select DISTINCT * from announcement, announcement2 WHERE announcement2.announcement_id=announcement.announcement_id AND announcement2.announcement_status='1' AND announcement.announcement_date LIKE '%%' AND announcement.announcement_name LIKE '%%' AND announcement.announcement_title LIKE '%%' AND announcement.announcement_widgets LIKE '%%' order by announcement.announcement_date DESC

Miatyánk

Gyakran imádkozzuk a Miatyánkot, mindennapjaink részévé vált. Török Mátéval, a Misztrál együttes egyik alapító tagjával végiggondolhatjuk az imádság sorait a Hitből pajzsot sorozat 11. részében.

Csókod felel

alkonyi órákra szép este száll
lassul az idő szinte megáll

szavakkal kérdezlek csókod felel
vállamon szenderegsz úgy alszol el

Versek igazról, szépről, jóról

Életének eddigi hetven évéből alig több mint ötvenet Szombathelyen élt Csider Sándor nyugalmazott főiskolai docens, aki közel negyven éven át tanárként dolgozott a Berzsenyi Dániel Főiskolán, majd a Savaria Egyetemi Központban. Sé község díszpolgára. A Közösségi Kultúráért díj és a Magyar Felsőoktatásért Emlékplakett birtokosa.

Igazságszolgáltatás egy tévéfilmmel

A Janus megtörtént eseményeken alapul, így sok néző számára fájóan valóságos lehet bepillantani a főszerepben lévő romániai magyar család életébe a Ceaușescu-rendszer végén. A film története ugyan fikció, de a cselekmény több megtörtént temesvári vagy kolozsvári eseményt fűz össze egységes történetté.

Éljünk Isten szeretetében

Eperjes Károly színművész az Eucharisztia és a Szeretetláng ajándékára hívja fel a figyelmet a Hitből pajzsot sorozat 10. részében.

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks