Házunk tája

Örök hűség

Dolhai Attila musicalénekes, NEK-hírnök és felesége, Dolhai Viktória enged bepillantást hétköznapinak semmiképp sem nevezhető családi életébe Hitből pajzsot-sorozatunk keresztény házaspárokat bemutató részeinek záró epizódjában.

Kerekesszékes tánctanár

Hitből pajzsot-sorozatunk legújabb részében egy olyan házaspárt mutatunk be, aki komoly nehézségeken ment keresztül, melyben egymás iránti szeretetük és Istenbe vetett hitük is el tudott mélyülni.

Ökumenikus imaestek a békéért

A közösségben való együtt imádkozás erejében bízva a KÉSZ baktalórántházi csoportja ökumenikus imaesteket hirdetett a békéért, az orosz–ukrán háború minél előbbi befejezéséért. Három egymást követő hétfőn este jöttek össze az Árpád-kori római katolikus templomban görögkatolikusok, reformátusok, római katolikusok, és mindenki, aki szívügyének tartja a békét.

Mélységből a magasságba

Olaj Anett és Dávid az ország számos pontján tett már tanúságot hitéről, hitben megélt házasságukról. A KÉSZ Hitből pajzsot sorozatának most látható epizódjában megtudhatjuk, hogyan válhatnak a nemekből igenek Isten segítségével.

Egy százalék és KÉSZ

Támogassa személyi jövedelemadója egy százalékával Magyarország legnagyobb keresztény civil szervezetét!

Támogatóink

 

     

Önnek ajánljuk

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks