Házunk tája

Máriás zarándoklat a hazáért

A KÉSZ-esek a máriaremetei kegyhelyen imádkoztak a hazáért október 6-án. Az engesztelő zarándoklaton jelen voltak a vajdasági KÉK-esek, Szabó Károly elnök, a kassai Szent Gellért Pasztorációs és Oktató Központ Pásztor Zoltán püspöki helynök, és a Rimaszombati Katolikus Kör Pelle Tibor elnök vezetésével.

Film az idők jeleiről

Az elmúlt években a KÉSZ, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület és a Professzorok Batthyány Köre közösen dolgozott Az idők jelei elnevezésű programon, melynek eredményeként megszületett az azonos című film, mely az erények megjelenési formáit, mindennapi szerepét, fontosságát mutatja be újszerű, izgalmas módon.

Kitüntették a Jel munkatársait

Lapunk irodalmi rovatának szerkesztője és egykori munkatársa vehetett át állami kitüntetést nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából.

Európa alapja nem a beton, hanem a hit

Somogy legrangosabb kitüntetését, a „Pro Comitatu Somogy” kitüntető díjat és megyecímerrel díszített aranygyűrűt vehetett át Gara István nagyatádi gyógyszerész, aki nyolc éven át volt elnöke a KÉSZ helyi szervezetének.

Átadták a Szent Adalbert- és a Csanád Béla-díjat

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége célkitűzéseinek megvalósításáért Szent Adalbert-díjjal tüntette ki Velkey Györgyöt, a Bethesda Kórház főigazgatóját, és Csanád Béla-díjjal Osztie Zoltánt, a szervezet volt elnökét az egyesület tatai küldöttgyűlésén november 11-én.

Támogatóink

 

 

 

1%

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks