Házunk tája

Jeles kitüntetések

Szerdahelyi Csongornak, lapunk szerkesztőbizottsága tagjának a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést adományozta Áder János köztársasági elnök.

Engesztelő zarándoklat - másként

A koronavírus-járvány miatt a szokásostól eltérően, a személyes találkozásokat nélkülözve, online került sor a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége ‒ hagyományosan a Magyarok Nagyasszonya ünnepéhez kapcsolódó, idén trianoni megemlékezéssel kiegészült ‒ engesztelő zarándoklatára október 10-én.

Sok jót éltünk meg együtt

Bár 15 év még nem felnőtt kor egy ember életében, de egy civil szervezet esetében már elmondható: sok jót éltünk meg együtt másfél évtized alatt. A KÉSZ baktalórántházi csoportját 2005-ben hívta életre Juhász Imre római katolikus plébános.

Kárpát-medencei online zarándoklat

Engesztelő zarándoklatot tart a nemzetért a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Magyarok Nagyasszonya ünnepéhez kapcsolódóan október 10-én. A járványra való tekintettel minden érdeklődő az otthonából kapcsolódhat be a közös imába.

Válogatás

Ez a válogatás azoknak készült, akik látták a KÉSZ Hitből pajzsot sorozatának részeit, de szeretnék újra átgondolni, mit jelent a hit, az imádság ereje, milyen változást hozott életünkben a pandémia, és mit tanulhatunk belőle.

Támogatóink

 

 

       1%

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks