Interjúk

Mintha az angyalokkal énekelnék együtt

Zeneszerző, szövegíró, énekes, zenész, zeneiskola-alapító, hosszú évek óta a gyermekvédelemben dolgozik, a budai Tapolcsányi Általános Iskolai Kollégium igazgatója, ötgyermekes édesapa, keresztény ember.

A népi hagyomány és élő hit zenés találkozása

Föl is föltekinte címmel zenei összeállítást jelentetett meg – rendhagyó módon nem CD-n, hanem egy internetes portálon a Máriáss Péter nevével fémjelzett együttes. A névadó zeneszerzővel beszélgettünk.

A keresztény boldogság sugárzik

Amint arról lapunkban is hírt adtunk, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Makláry Ákos parókust választotta a szervezet elnökévé november 12-én megtartott küldöttgyűlésén. Vele beszélgettünk gyökereiről, hivatásáról és a KÉSZ-re váró feladatokról.

Tanúságtétellel meg lehet állítani az erőszakot

Az üldöztetés az egyház mindennapi kenyere – fogalmazott Ferenc pápa, felhívva a figyelmet arra, hogy napjainkban a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon.

Istent csak megtapasztalni lehet

Madassery Benvin Sebastian verbita szerzetes tíz éve igazgatója a Népek Evangelizációja Kongregáció missziókat segítő szervezetének, a Pápai Missziós Műveknek (PMM) Magyarországon. A szervezet hazai munkája mellett a misszió mai feladatairól és a hitelességről is beszélgettünk.

Támogatóink

 

 

 

 

 

 

 

 

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks