Interjúk

Ég és föld között

Zenetörténész, irodalmi kötetek szerzője, hazánk első női utasszállító-pilótája. Ezenkívül dolgozott a Fővárosi Állat- és Növénykertben, majd a Szent István Egyetemen. Jógaoktató, természetgyógyász fitoterapeuta és karate edző. Jelenleg a KoA Társállatotthon vezetője. Czigány Ildikóval beszélgettünk.

Kristálytisztán

„A szerencse nem más, mint az isteni logika” – vallja Szemere Zita operaénekes, akivel kezdetekről, drámai szerepekről, mélypontokról, művészi hitvallásáról és a nemrégiben kapott Junior Prima Díjáról beszélgettünk.

Receptek élethelyzetekre

Vass Norbert a Cseh Tamás Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramjának vezetője. A fiatal, elsőkötetes írót, szerkesztőt a Berzsenyi Társaság tudományos alelnökét a Cseh Tamás Program missziójáról, illetve első kötetéről, a Hallgatról kérdeztük.

Nem kell temetni

Ferenc pápáról, a német egyházról és a ministráns világszövetségről kérdeztük Csiszár Klárát, aki a német katolikus püspöki kar világegyházzal és a misszió kérdéskörével foglalkozó intézetének kutatója és a jezsuiták frankfurti filozófiai és teológiai főiskolájának oktatója.

Az orgona nagykövete

Rákász Gergely világhírű koncertorgonistával a kezdetekről, értékekről, hazaszeretetről és a Bach által teremtett isteni rendről beszélgettünk.

Támogatóink

 

 

1 %

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A J Á N L Ó

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks