Interjúk

Nem kell temetni

Ferenc pápáról, a német egyházról és a ministráns világszövetségről kérdeztük Csiszár Klárát, aki a német katolikus püspöki kar világegyházzal és a misszió kérdéskörével foglalkozó intézetének kutatója és a jezsuiták frankfurti filozófiai és teológiai főiskolájának oktatója.

Az orgona nagykövete

Rákász Gergely világhírű koncertorgonistával a kezdetekről, értékekről, hazaszeretetről és a Bach által teremtett isteni rendről beszélgettünk.

Imádságos tiszta forrásból

Szekeres Erzsébet textilművész a friss Magyar Örökség-díjasok egyike. A legjelentősebb magyar teljesítményekért járó kitüntető címet olyan személy vehette át a közelmúltban a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében, aki alapszakmája szerint agrármérnök, ám a művészet kínnal-keservvel-gyönyörrel tarkított világa vonzóbbnak bizonyult, s az is maradt számára, mint amire oklevele „predesztinálta” volna sok évvel ezelőtt.

Zenén innen, zenén túl

A 26. Zempléni Fesztivál előtt Turjányi Miklós fesztiváligazgatóval beszélgettünk.

Üzenetek egyvonalban

A jellegzetes, egyvonalas grafikáiról ismert művésszel kezdetekről, próbatételekről, tehetsége felajánlásáról és hitének forrásáról beszélgettünk budai Műterem Galériájában.

Támogatóink

 

 

1 %

 

 

 

 

 

 

 

 

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks