Kárpátölben

Zarándoklat Szent László tiszteletére

A vajdasági Keresztény Értelmiségi Kör háromnapos zarándoklatot szervezett a Szent László év fő rendezvényére, Nagyváradra május 12–14. között.

KÉSZ-KÉK közös elnökségi ülést tartottak Szabadkán

A Keresztény Értelmiségi Kör (KÉK) és a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) közös elnökségi ülést tartott Szabadkán február első hétvégéjén. A két szervezet elnökségének tagjait Szabó Károly, a délvidéki és Makláry Ákos, az anyaországi szervezet elnöke köszöntötte.

Erősödnek a KÉK helyi szervezetei

A Keresztény Értelmiségi Kör 14. tanácsülését tartotta márciusban Szabadkán. Az eseményt, amelynek központi témája a KÉK elmúlt évi tevékenységének összegzése és az idei évre tervezett program megvitatása volt, a Nemzeti Együttműködési Alap is támogatta.

A kiengesztelődés a feladatunk

A Vajdaság 19 településéről érkező több mint százötven résztvevő előtt tartotta meg előadását Osztie Zoltán, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöke Az idők jelei címmel a Keresztény Értelmiségi Kör (KÉK) által szervezett nagyböjti lelki napon, február 27-én Szabadkán.

Egyház és világ viszonyáról

A Keresztény Értelmiségi Kör (KÉK) szervezésében megtartott hitismereti napon mintegy száz megjelentet köszöntött Szabó Károly elnök a doroszlói Szent János lelkigyakorlatos házban július 25-én.

Támogatóink

 

 

 

 

 

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks