Kárpátölben

Erősödnek a KÉK helyi szervezetei

A Keresztény Értelmiségi Kör 14. tanácsülését tartotta márciusban Szabadkán. Az eseményt, amelynek központi témája a KÉK elmúlt évi tevékenységének összegzése és az idei évre tervezett program megvitatása volt, a Nemzeti Együttműködési Alap is támogatta.

A kiengesztelődés a feladatunk

A Vajdaság 19 településéről érkező több mint százötven résztvevő előtt tartotta meg előadását Osztie Zoltán, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöke Az idők jelei címmel a Keresztény Értelmiségi Kör (KÉK) által szervezett nagyböjti lelki napon, február 27-én Szabadkán.

Egyház és világ viszonyáról

A Keresztény Értelmiségi Kör (KÉK) szervezésében megtartott hitismereti napon mintegy száz megjelentet köszöntött Szabó Károly elnök a doroszlói Szent János lelkigyakorlatos házban július 25-én.

Zarándoklat Mariazellbe

A Keresztény Értelmiségi Kör háromnapos zarándokutat szervezett Mariazellbe április végén, hogy társszervezetei, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége és a kassai Szent Gellért Pasztorációs és Oktatóközpont tagjaival Közép-Európa egyik legismertebb Mária-kegyhelyén közösen imádkozzanak a Szűzanya oltalmáért és Isten kegyelméért, a bűnök bocsánatáért, a magyarság egységéért.

KÉK napló 2014

Igaz, hogy ma már nem divat naplót írni (mindenki inkább blogot ír), mégis úgy gondolom, hogy a Délvidéken működő Keresztény Értelmiségi Kör szerteágazó munkáját ebben a formában lehet a legjobban bemutatni.

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks