Kárpátölben

Egyház és világ viszonyáról

A Keresztény Értelmiségi Kör (KÉK) szervezésében megtartott hitismereti napon mintegy száz megjelentet köszöntött Szabó Károly elnök a doroszlói Szent János lelkigyakorlatos házban július 25-én.

Zarándoklat Mariazellbe

A Keresztény Értelmiségi Kör háromnapos zarándokutat szervezett Mariazellbe április végén, hogy társszervezetei, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége és a kassai Szent Gellért Pasztorációs és Oktatóközpont tagjaival Közép-Európa egyik legismertebb Mária-kegyhelyén közösen imádkozzanak a Szűzanya oltalmáért és Isten kegyelméért, a bűnök bocsánatáért, a magyarság egységéért.

KÉK napló 2014

Igaz, hogy ma már nem divat naplót írni (mindenki inkább blogot ír), mégis úgy gondolom, hogy a Délvidéken működő Keresztény Értelmiségi Kör szerteágazó munkáját ebben a formában lehet a legjobban bemutatni.

Adventi csend és várakozás

Otthonainkba az adventi csend reménykeltő nyugalmával költözik be. Közeleg az ünnep, várjuk Üdvözítőnk eljövetelét. Talán soha nem volt nagyobb szükségünk rá. A kíméletlen, rohanó világ taposómalmában, a szó legszorosabb értelmében nehezen tudunk megmaradni embernek.

Benned az Isten, akár akarod, akár nem

Szent Ágostonnak, a Keresztény Értelmiségi Kör (KÉK) védőszentjének, az ókor kimagasló egyháztanítójának ünnepét egy vajdasági, pontosabban bánáti településen, Kisoroszon, egyik helyi csoportunk szervezésében tartotta közösségünk augusztus 30-án.

Támogatóink

 

 

 

1%

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks