Lélektükör

Temetőink üzenete

A temető az emberiség lelkiismeretének fokmérője, kultúrájának, civilizációjának kifejezője. Nemcsak sírok összessége, hanem közösségi hely is. Kapcsolat élők és holtak között. Puskás Béla, a Somogy Temetkezési Kft. ügyvezető igazgatója, az Országos Temetkezési és Ipartestület elnökségi tagja tartja ezt.

Isten kegyelméből

„Úgy érzem, az éneklés által tudom Isten dicsőségét a leginkább hirdetni” – vallja Gál Erika operaénekesnő. A Magyar Állami Operaház mezzoszopránjával szentföldi útjáról, alázatról, példákról és példaképekről, nagy szerepekről, igaz barátságról, családról, művészi hitvallásról beszélgettünk.

Tiszta forrásból

Értéket adni és példát mutatni, csak is tiszta forrásból lehet – vallja ezt Sebestyén Márta. A Kossuth-, Liszt Ferenc- és UNESCO-díjas népdalénekessel a zenén túl családi örökségről, hagyományőrzésről, Kodályról, korunk nehézségeiről, igaz barátságról és művészi hitvallásról beszélgettünk – tisztán és őszintén.

Tánc egy életen át

Pártay Lilla a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas táncművész, koreográfus. A Művésznővel otthonában beszélgettünk a táncon túl, családi örökségről, kitartásról, az alkotás gyönyörűségéről, művészi hitvallásról.

Egy szenvedélyes művész

Művész, tanár, háromgyermekes édesanya. Szenvedélyes ember. Hisz a Teremtőben, tudja mi a dolga a világban. Kokas Katalin Liszt Ferenc-díjas hegedűművésszel beszélgettünk.

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks