Lélektükör

A maghintő

Béres Klára hiszi és vallja, hogy a keresztény embernek követendő példává kell válnia. A Béres Alapítvány elnökével és kommunikációs igazgatójával, a Béres-történetről, családi összetartásról, a Gondviselés jelenlétéről és a szeretet fontosságáról beszélgettünk.

A várakozás öröme magasba emelheti szívünket

Ég és föld közötti világunk harangzenéje mindig szól, s ha a szeretet örökkévalóságra mutató reménycsillaga bennünk világít, még a könny is életarannyá válik. Maczkó Mária eMeRTon, Magyar Örökség és Prima-díjas énekművész vallja ezt, akinek Nagy Gáspár szerint „szeretetből fogant énekszavai vannak, melyek nem mártóztak meg a mindennapok mocskában.

A jó pásztor és juhai

Beke Farkas Nándor hegedűművésszel családi örökségről, megtérésről, az isteni gondviselés érezhető jelenlétéről és világhírű társulatáról, a 100 Tagú Cigányzenekarról beszélgettünk.

A Jóisten gyermeke vagyok

„Adj önzetlenül, szeress szívből és legyél boldog!” – vallja Popova Aleszja Kossuth-díjas balettművész. A Magyar Állami Operaház első magántáncosával életének meghatározó momentumairól, hitről, csodákról, megbocsátásról és a Gondviselés érezhető jelenlétéről beszélgettünk.

Az egész világ missziós terület

Az egyház legfontosabb üzenete éppen az, hogy bár megváltásra szoruló emberek vagyunk valamennyien, mégis van remény. Ez a remény azonban nem az emberben és nem az emberi jobbító szándékban vagy igyekezetben rejlik. Nem is önmagában az egyházban, mint intézményben, és nem is a hivatalos szolgákban. A remény a felénk forduló Isten mentő szeretetében van.

Támogatóink

 

 

 

1%

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks