Lélektükör

A közösségépítő

Juhász Anna a modern kori irodalmi szalonok újraindítója és háziasszonya. Hagyományokról és szülői örökségről, küldetéstudatról, felnőttkori hitről, élő kapcsolatokról és a család megtartó erejéről beszélgettünk a Hadik kávéházban.

Isten ma is csodák láncolatával vezeti népét

Húsz éve került a védett löszpincesoráról ismert Szóládra Hajdú Zoltán Levente református lelkipásztor, ahol – bátran kijelenthetjük – egy halni készülő gyülekezetet élesztett fel Csipkerózsika-álmából. Tudjuk: Isten előtt nincs lehetetlen, s ma elmondhatjuk: virulens református közösség él ezen az alig több mint félezres somogyi településen.

A maghintő

Béres Klára hiszi és vallja, hogy a keresztény embernek követendő példává kell válnia. A Béres Alapítvány elnökével és kommunikációs igazgatójával, a Béres-történetről, családi összetartásról, a Gondviselés jelenlétéről és a szeretet fontosságáról beszélgettünk.

A várakozás öröme magasba emelheti szívünket

Ég és föld közötti világunk harangzenéje mindig szól, s ha a szeretet örökkévalóságra mutató reménycsillaga bennünk világít, még a könny is életarannyá válik. Maczkó Mária eMeRTon, Magyar Örökség és Prima-díjas énekművész vallja ezt, akinek Nagy Gáspár szerint „szeretetből fogant énekszavai vannak, melyek nem mártóztak meg a mindennapok mocskában.

A jó pásztor és juhai

Beke Farkas Nándor hegedűművésszel családi örökségről, megtérésről, az isteni gondviselés érezhető jelenlétéről és világhírű társulatáról, a 100 Tagú Cigányzenekarról beszélgettünk.

Támogatóink

 

 

 

1%

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks