JEL újság

A Jel új ruhája

Nyolc évvel a jelujsag.hu elindulását követően lapunk új külsővel jelentkezik. Oldalunkon megtalálják az elmúlt tizenkét év teljes tartalmát, több mint 1300 cikket csaknem 250 szerző tollából.

 

Az új dizájn elkészítésénél törekedtünk az egyszerű és áttekinthető megjelenés megtartására, a modern megoldások továbbra is az értékes tartalom kiemelését szolgálják. Mostantól nagyobb hangsúlyt kap három legfrissebb írásunk, melyeket külön kiemelünk. Az azt megelőző időszak írásainak elérhetőségéhez több útvonalat biztosít a megújult felület: a három legfrissebb írás alatt további hat cikk jelenik meg a közelmúltból. A régebbiek az Archívum menüre (mely az oldal láblécében megismétlődik) klikkelve léphetnek tovább. Ezen az aloldalon akár a továbblapozást segítő nyilacskákkal vagy a kibővített keresővel böngészhetnek.

A már ismert rovatok mellett újdonságként jelentkezik az Önnek ajánljuk rovat, ahol a szerkesztő nemcsak az aktuális hirdetésekre hívhatja fel az olvasók figyelmét, hanem lehetőség nyílik arra is, hogy a Jel kincseiből „régit és újat” vegyen elő.

A kereső funkció egyszerű és összetett kutatást tesz lehetővé. A címlap fejlécében, egyszavas keresőt találnak, összetett szűrésre az Archívumban vagy a rovatoldalakon van lehetőség. Kereshetnek rovat, szerző és a megjelenés éve szerint – vagy ezen szempontokat kombinálva.

A cikkek megjelenése is változik: a szerzőt ezentúl a megjelenés dátumával együtt az írások elején találják. Az auktor nevére klikkelve az oldal kigyűjti a neve alatt megjelent korábbi cikkeket. További újdonság, hogy az írásokhoz külön képgaléria kapcsolódik mostantól.

Köszönet mindezért a fejlesztőknek és a KÉSZ iroda munkatársainak, akik szorgalmazták és gondos odafigyeléssel követték a jelujsag.hu új ruhájának elkészítését.

Ajánlom a Jel megújult oldalát a Kedves Olvasók és a KÉSZ tagságának.

Rochlitz Bernadett
főszerkesztő

 

 

Keresés

Rovat szerint

Szerző szerint

Évszám szerint

Legfrissebb

Mi itt

El lehet játszadozni a gondolattal: nem azért van-e éppen pünkösdkor ez az ünnep, mert a Szentlélek a különböző keresztények közötti egységen akar munkálkodni? Netán még a nemzetek közötti egységen is?

Hálás vagyok

Sok száz embernek vitt szépséget, fényjátékot az otthonába. „Szentjein” és a templomok színes ólomüveg ablakain keresztül beláthatunk – ahogy ő fogalmaz – a mennyországba. Beszélgetőtársam: Soós Csilla ólomüveg-készítő művész.
2016–2023 © jelujsag.hu • Minden jog fenntartva!