JEL újság

All in

Sári Judit2023.12.14

„Térdre rogytam Isten előtt, és elkezdtem zokogni” – így vall Földi-Kovács Andrea újságíró, az Axióma Központ igazgatója megtéréséről. A videóból megtudhatjuk, hogyan formálódott a hite gyermekkorától kezdve, milyen csodálatos módon tapasztalta meg Isten szeretetét, és azt is, hogy miért tartja fontosnak megosztani másokkal Krisztusba vetett hitét.

 

 

A Hitból pajzsot sorozatot és ezen belül a 4 arac, 4 vallomás további epizódjait itt tekinthetik meg.

Jelen Idő

Jelen Idő

Keresés

Rovat szerint

Szerző szerint

Évszám szerint

Legfrissebb

Hol vagyunk otthon?

Az indiai származású Benvin Sebastian Madassery verbita szerzetessel, a Pápai Magyar Művek volt igazgatójával beszélget magyarországi szolgálatáról Balázs Zsuzsa

A semmiből érkezett nemzeti hős

A futball-Európa-bajnokság június 14-én veszi kezdetét. A tornára kijutott magyar csapat Svájc ellen lép először pályára június 15-én. A magyar részvétel nagyban köszönhető Marco Rossi szövetségi kapitánynak, akiről nemrég egy kötet jelent meg.

A remény zarándokainak – még a jubileumi szentév előtt

A történet egy délközép-franciaországi meseszerű falucskában kezdődik. A kicsiny falu neve Saint-Simon, Aurillac város határától mintegy öt kilométerre. Ennek plébániája őrzi azt a magyar emlékhelyet, amely baráti kapcsot jelenthetne a magyar és a francia katolikusok között.
2016–2024 © jelujsag.hu • Minden jog fenntartva!