Keresés az archívumban

Szűrés cím szerint:
Szűrés rovat szerint:
Szűrés szerző szerint:
Szűrés évszám szerint:

0 select DISTINCT * from announcement, announcement2 WHERE announcement2.announcement_id=announcement.announcement_id AND announcement2.announcement_status='1' AND announcement.announcement_date LIKE '%%' AND announcement.announcement_name LIKE '%%' AND announcement.announcement_title LIKE '%%' AND announcement.announcement_widgets LIKE '%%' order by announcement.announcement_date DESC

Közlekedés a Fülöp-szigeteken

Az Európában ismert szociális piacgazdasággal szemben itt a vad, még az amerikainál is vadabb kapitalizmus uralkodik. A közlekedés magánkézben tartása nemcsak az utasok, illetve a gazdaság működésének érdekeit írja felül, hanem olyan mai vívmányok bevezetését is lehetetlenné teszi, mint a környezetkímélés és a fenntarthatóság.

Máriakék

Átadta a zászlót az egyik kislánynak. Miközben a gyerek a szoborhoz érintette, ő megtette a fogadalmat: Boldogasszony! Ígérem, hogy ezt a zászlót minden körülmények között megőrzöm! Kérlek, segíts meg bennünket!

Párhuzamok Mindszenty és Wyszynski bíborosok küzdelmeiben

Mindszenty József és Stefan Wyszynski életében több közös jellemzőt fedezhetünk fel. Azonos történelmi korban éltek és vidéki származásúak voltak. A népi vallásosság lelki életük fontos része volt. Hasonló magatartásuk nemcsak hasonló egyéniségükkel és sorsukkal, hanem egy sajátos közép-európai lelkiséggel is összefügg.

Hatmillió forint készes adomány az árvák javára

Makláry Ákos elnök személyesen adta át a KÉSZ tagjai által felajánlott több mint hatmillió forint támogatást Herczegh Anita asszonynak, a Regőczi István Alapítvány kuratóriumi elnökének.

Kenyered és borod

A kenyér közös megtörése és fogyasztása mindig közösséget teremt, illetve a már meglévőt mélyíti el még jobban a maga szertartásával. A közös kenyértörés horizontálisan és vertikálisan is hidat ver a résztvevők között.

Támogatóink

 

 

NEK2020

 

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks