JEL újság

Tedd a jót!
VéleményKeresztes Dénes • 2016.12.17.

Tedd a jót!

Tedd a jót, s beszélj róla! Ezt a gondolatot kötötte lelkünkre egyik regionális összejövetelünkön Osztie Zoltán, a KÉSZ egykori elnöke. Akkor nem igazán tudtam azonosulni a gondolattal, hiszen miféle dolog az, hogy teszek valami szerintem jó dolgot, és még el is dicsekszem vele: hadd tudjanak róla minél többen. Lehet, hogy mások nem is tartják jónak?

Jelen Idő

Jelen Idő

Keresés

Rovat szerint

Szerző szerint

Évszám szerint

Legfrissebb

A semmiből érkezett nemzeti hős

A futball Európa-bajnokság június 14-én veszi kezdetét. A tornára kijutott magyar csapat Svájc ellen lép először pályára június 15-én. A magyar részvételt nagyban köszönhető Marco Rossi szövetségi kapitánynak, akiről nemrég egy kötet jelent meg.

A remény zarándokainak – még a jubileumi szentév előtt

A történet egy délközép-franciaországi meseszerű falucskában kezdődik. A kicsiny falu neve Saint-Simon, Aurillac város határától mintegy öt kilométerre. Ennek plébániája őrzi azt a magyar emlékhelyet, amely baráti kapcsot jelenthetne a magyar és a francia katolikusok között.

Három az egyben

Az általunk valóságos Istennek és valóságos embernek vallott Jézus Krisztus végső soron urunk, barátunk, testvérünk, örököstársunk, ítélő bíránk… Hogyan lehet ez mind igaz? Nem tudjuk, és mégis valljuk, hogy igaz.
2016–2024 © jelujsag.hu • Minden jog fenntartva!