JEL újság

Elismerés a KÉSZ kerekasztalok szervezőjének

A Szerk.2017.03.15.

A Magyar Érdemrend tisztikeresztje kitüntetést vette át Dr. Lanczendorfer Erzsébet, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége győri szervezetének tiszteletbeli elnöke nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából.

 

Az elismerést a keresztény társadalmi és kulturális értékek népszerűsítése mellett Magyarország sorskérdéseinek megvitatását és az ezekkel kapcsolatos keresztény állásfoglalások széleskörű megismertetését szolgáló kiemelkedő közéleti tevékenysége elismeréseként Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztere adta át.

*

Kiemelkedő színvonalú munkájáért a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével tüntették ki a Jel szerzőjét, Dr. Bencze Mihályt, a bukaresti Ady Endre Líceum igazgatóját, a Wildt József Tudományos Társaság elnökét, a Nemzetközi Magyar Matematika Verseny alapítóját.
 

Keresés

Rovat szerint

Szerző szerint

Évszám szerint

Legfrissebb

Mi itt

El lehet játszadozni a gondolattal: nem azért van-e éppen pünkösdkor ez az ünnep, mert a Szentlélek a különböző keresztények közötti egységen akar munkálkodni? Netán még a nemzetek közötti egységen is?

Hálás vagyok

Sok száz embernek vitt szépséget, fényjátékot az otthonába. „Szentjein” és a templomok színes ólomüveg ablakain keresztül beláthatunk – ahogy ő fogalmaz – a mennyországba. Beszélgetőtársam: Soós Csilla ólomüveg-készítő művész.
2016–2023 © jelujsag.hu • Minden jog fenntartva!