Házunk tája

Ne féljetek!

Mély nyomot hagyott a koronavírus-fertőzés Gáspár Mátyás ajaki plébános életében. Hogyan bátorították az orvosok és az ápolók a kórházban töltött hetekben? Milyen szerepe volt gyógyulásában a médiának? Megtudhatjuk a Hitből pajzsot-sorozat 15. részéből.

Kaposvári elismerés munkatársunknak és a KÉSZ helyi elnökének

Pro Urbe Kaposvár kitüntetést adományozott Csillag Gusztáv ügyvédnek, a KÉSZ helyi csoport elnökének és Lőrincz Sándornak, lapunk munkatársának Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése.

Egyéni és közösségi felelősségünk

A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöksége közleményt adott ki, melyben a koronavírus elleni védőoltás elfogadására buzdít. A közleményt az alábbiakban adjuk közre.

Töltekezzünk a jó hírrel

Az egyház gyakorlatából is ismert lehetőségeket elevenít föl Osztie Zoltán budapest-belvárosi plébános, melyek segítséget nyújthatnak a járvány idején a komoly lelki és fizikai megpróbáltatások leküzdésében.

A hitünk az életen túlmutató pajzsunk

A járvány második hullámában személyes tapasztalatairól kérdeztünk meg ismert embereket: honnan meríthetünk erőt, amikor tele vagyunk szorongással és a tartalékaink fogytán vannak? Milyen szerepe van hitünknek a megpróbáltatások idején?

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks