Házunk tája

Itt az alkalom

A vírusjárvány idején nagy szükség van a krisztushívő emberre. Igen, a KÉSZ-esekre, Rád és társaidra! Apostoli küldetésünk éppen a szorongatás idején, hogy mindenhol reményt vigyünk az elesetteknek és a félelemben élőknek, megmutassuk Jézus vigasztaló, erőt adó jelenlétét.

Elhunyt lapunk főmunkatársa

Bolberitz Pál Széchenyi-díjas teológus, egyetemi tanár, a Jel egykori főmunkatársa, számos cikk szerzője, életének 80., áldozópapságának 55. évében, október 25-én hajnalban visszaadta nemes lelkét a Teremtőnek.

Jeles kitüntetések

Szerdahelyi Csongornak, lapunk szerkesztőbizottsága tagjának a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést adományozta Áder János köztársasági elnök.

Engesztelő zarándoklat - másként

A koronavírus-járvány miatt a szokásostól eltérően, a személyes találkozásokat nélkülözve, online került sor a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége ‒ hagyományosan a Magyarok Nagyasszonya ünnepéhez kapcsolódó, idén trianoni megemlékezéssel kiegészült ‒ engesztelő zarándoklatára október 10-én.

Sok jót éltünk meg együtt

Bár 15 év még nem felnőtt kor egy ember életében, de egy civil szervezet esetében már elmondható: sok jót éltünk meg együtt másfél évtized alatt. A KÉSZ baktalórántházi csoportját 2005-ben hívta életre Juhász Imre római katolikus plébános.

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks