Hitből pajzsot

Ezzel a címmel indított videósorozatot a KÉSZ és a KÁMME Alapítvány. A rövid filmekben ismert személyek fogalmazzák meg gondolataikat, hogy segítsenek embert próbáló jelenünkben hitünkből pajzsot kovácsolni.

 

A KÉSZ vezetői azt tapasztalják, hogy szükség van a kialakult járványhelyzetben bátorító, lelket emelő, távlatot nyitó gondolatokra hiteles személyektől. Rengeteg videó érhető el az interneten, sokféle műsor nézhető a televízióban, melyek bemutatják, hogyan élünk a karanténban. Tájékozódhatunk aktuális hírekről, információkat szerezhetünk a járvány alakulásáról.

Hazánk legnagyobb keresztény civil szervezete szeretné Isten felé fordítani a figyelmet és megmutatni a keresztény ember hitének és Istenbe vetett bizalmának alapjait. A pandémia megállásra és magunkba tekintésre kényszerít, azonban a hit fényében szemlélve az eseményeket tovább építkezhetünk, és bizakodva tekinthetünk előre.

Sorozatban elsőként Kocsis Fülöp hajdúdorogi érsek-metropolita kisfilmje látható, melyet hamarosan további üzenetek követnek – többek között – Majnek Antal munkácsi püspöktől, Csókay András idegsebésztől, Süveges Gergő műsorvezetőtől, Balog Zoltán lelkésztől, Borbás Zoltán kancellártól.

 

 

Kövessék a KÉSZ YouTube-csatornáját és Facebook-oldalát!

 

 

2020-05-12

 

 

 

 

 

Vissza a lap tetejére ⇧

Támogatóink

 

 

       1%

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks