JEL újság

Hűséggel és tettreKÉSZen

A Szerk.2023.10.06

A lapunkat kiadó Keresztény Értelmiségiek Szövetsége fennállásának 35. évfordulójára készülve fotópályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy a fényképek segítségével bemutassák a KÉSZ változatos és színes evangelizációs tevékenységét a nagyközönség számára.

A pályaműveknek kapcsolódniuk kell a KÉSZ evangelizációs tevékenységéhez azt megörökítve például, hogyan hirdeti egy-egy KÉSZ-csoport Krisztus örömhírét a szűkebb vagy tágabb környezetében, megjelenítheti a KÉSZ-esek nyitottságát, lelkesedését, társadalmi szerepvállalását és elhivatottságát.

Beküldési határidő: 2024. január 31. éjfél.


További információkat a pályázat feltételeiről, a nevezés módjáról és határidejéről a KÉSZ honlapjára kattintva találnak.

 

 

 

Jelen Idő

Jelen Idő

Keresés

Rovat szerint

Szerző szerint

Évszám szerint

Legfrissebb

Hol vagyunk otthon?

Az indiai származású Benvin Sebastian Madassery verbita szerzetessel, a Pápai Magyar Művek volt igazgatójával beszélget magyarországi szolgálatáról Balázs Zsuzsa

A semmiből érkezett nemzeti hős

A futball-Európa-bajnokság június 14-én veszi kezdetét. A tornára kijutott magyar csapat Svájc ellen lép először pályára június 15-én. A magyar részvétel nagyban köszönhető Marco Rossi szövetségi kapitánynak, akiről nemrég egy kötet jelent meg.

A remény zarándokainak – még a jubileumi szentév előtt

A történet egy délközép-franciaországi meseszerű falucskában kezdődik. A kicsiny falu neve Saint-Simon, Aurillac város határától mintegy öt kilométerre. Ennek plébániája őrzi azt a magyar emlékhelyet, amely baráti kapcsot jelenthetne a magyar és a francia katolikusok között.
2016–2024 © jelujsag.hu • Minden jog fenntartva!