JEL újság

Hűséggel és tettreKÉSZen

A Szerk.2023.10.06

A lapunkat kiadó Keresztény Értelmiségiek Szövetsége fennállásának 35. évfordulójára készülve fotópályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy a fényképek segítségével bemutassák a KÉSZ változatos és színes evangelizációs tevékenységét a nagyközönség számára.

A pályaműveknek kapcsolódniuk kell a KÉSZ evangelizációs tevékenységéhez azt megörökítve például, hogyan hirdeti egy-egy KÉSZ-csoport Krisztus örömhírét a szűkebb vagy tágabb környezetében, megjelenítheti a KÉSZ-esek nyitottságát, lelkesedését, társadalmi szerepvállalását és elhivatottságát.

Beküldési határidő: 2024. január 31. éjfél.


További információkat a pályázat feltételeiről, a nevezés módjáról és határidejéről a KÉSZ honlapjára kattintva találnak.

 

 

 

Jelen Idő

Jelen Idő

Keresés

Rovat szerint

Szerző szerint

Évszám szerint

Legfrissebb

Bástyák vagy világítótornyok?

A szerzetesi iskola fő vonzereje továbbra is a közösség: az életüket Istennek átadó és a tanítványok iránt odaadó szerzetesek jelenléte.

Apostollá válni a Lélek útján

Pünkösd alkalmából újabb epizódokkal jelentkezik a KÉSZ Hitből pajzsot-videósorozata. Ezúttal Kubik Anna Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésszel beszélgettünk.

A Szentlélek közkincs

Az első pünkösd óta tudjuk, hogy a Szentlélek közkincs. Nem titok. Nem bennfentesek előjoga. Kérni kell, és kapni fogod, mert ez megváltásodhoz, örök életedhez tartozik.
2016–2024 © jelujsag.hu • Minden jog fenntartva!