Lelkiség

Legyünk örömhordozók

Fábry Kornél, a NEK főtitkárának elmélkedését adjuk közre, mely a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége által szervezett adventi online triduum harmadik napján hangzott el december 9-én a Bonum Tv élő adásában.

Adventi reménység

Advent nem csak a várakozás, de a reménység ideje, hiszen aki igazán, szívvel-lélekkel várakozik, az egyben reménykedik is.

Biztonság és bizonyosság

Makláry Ákos parókus, a KÉSZ elnökének elmélkedését adjuk közre, mely a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége által szervezett adventi online triduum második napján hangzott el december 8-án a Bonum Tv élő adásában.

A hit kételyei

Pásztor Pascal tiszaújvárosi plébános elmélkedését adjuk közre, mely a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége által szervezett adventi online triduum első elmélkedéseként hangzott el december 7-én a Bonum Tv élő adásában.

Szárnyak nélkül?

Szárnyak nélkül is lehet élni, csak nem érdemes. Az angyaloknak is vannak szárnyaik meg az Úrnak is, aki „tollaival betakar téged, szárnyai alatt oltalmat találsz”, ahogy a zsoltáros mondja. A gyermekeknek is vannak szárnyaik, ezért övék az Isten országa, s az ifjak is szívesen szárnyalnak, csak az idősebbek feledkeznek meg a szárnyaikról.

Támogatóink

 

 

       1%

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks