JEL újság

Megfogni Jézus kezét

Sári Judit2023.11.30

Elindult és advent minden hetében új résszel jelentkezik a KÉSZ Hitből pajzsot-sorozatának negyedik évada 4 arc, 4 vallomás címmel. Első alkalommal Máthé Zsuzsa újságíró, a Szent István Intézet igazgatója beszél hitéről.

Máthé Zsuzsa újságíró, a Szent István Intézet igazgatója vallja, hogy érdemes lassításra kényszeríteni magunkat, és így várnunk a megváltó születésének ünnepét. A videóból megtudhatjuk, hogyan készül karácsonyra a családjával, Krisztusba vetett hite hogyan segítette át élete nehéz időszakán, mit gondol a keresztény felekezetek egységéről és miért tartja fontosnak hitelesen képviselni a keresztény értékeket a társadalomban.

 

A Hitből pajzsot sorozat előző három évadának epizódjait a KÉSZ youtube csatornáján tekinthetik meg.

 

 

Jelen Idő

Jelen Idő

Keresés

Rovat szerint

Szerző szerint

Évszám szerint

Legfrissebb

Bástyák vagy világítótornyok?

A szerzetesi iskola fő vonzereje továbbra is a közösség: az életüket Istennek átadó és a tanítványok iránt odaadó szerzetesek jelenléte.

Apostollá válni a Lélek útján

Pünkösd alkalmából újabb epizódokkal jelentkezik a KÉSZ Hitből pajzsot-videósorozata. Ezúttal Kubik Anna Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésszel beszélgettünk.

A Szentlélek közkincs

Az első pünkösd óta tudjuk, hogy a Szentlélek közkincs. Nem titok. Nem bennfentesek előjoga. Kérni kell, és kapni fogod, mert ez megváltásodhoz, örök életedhez tartozik.
2016–2024 © jelujsag.hu • Minden jog fenntartva!