Keresés az archívumban

Szűrés cím szerint:
Szűrés rovat szerint:
Szűrés szerző szerint:
Szűrés évszám szerint:

0 select DISTINCT * from announcement, announcement2 WHERE announcement2.announcement_id=announcement.announcement_id AND announcement2.announcement_status='1' AND announcement.announcement_date LIKE '%%' AND announcement.announcement_name LIKE '%%' AND announcement.announcement_title LIKE '%%' AND announcement.announcement_widgets LIKE '%%' order by announcement.announcement_date DESC

Arcok és álarcok

Farsang a jelmezek és álarcok mögé rejtőzés, a vidámság ideje. Ilyenkor megfeledkezünk magunkról, legalábbis másnak adjuk ki magunkat, mint akik valójában vagyunk. A farsang farka a karneválok, a kivilágos kivirradtig tartó mulatságok, a böjt előtti vidám nekirugaszkodások időszaka.

A közösségépítő

Juhász Anna a modern kori irodalmi szalonok újraindítója és háziasszonya. Hagyományokról és szülői örökségről, küldetéstudatról, felnőttkori hitről, élő kapcsolatokról és a család megtartó erejéről beszélgettünk a Hadik kávéházban.

Saitos Lajos versei

a jó vers gyúanyag a léleknek
bár a versek tudjuk éghetetlenek

Versben áldott szavakkal

Költői indulásunk életkora egyezik, mindketten 17 évesen publikáltuk első írásainkat. A soponyai születésű Saitos Lajos (1947) iskolai végzettségei szerint energetikus és újságíró.

Nyíregyháza lelki életének megújítója

József atya sohasem félt senkitől, a papi munkát mindig lelkesen végezte. Vezetésével Nyíregyházán kilépett a templomból a keresztút, és 600-800 résztvevőt imában összekapcsoló, ökumenikus eseménnyé vált a görögkatolikus, az ortodox, az evangélikus és a metodista felekezetek képviselőinek csatlakozásával.

Támogatóink

 

 

 

1%

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks