Lelkiség

Szent Teréz imaiskolája

Nagy éhség van ma a transzcendenciára. Most, amikor már úgy tűnik, nem lehet fokozni a földi élvezeteket, amelyek egy karnyújtásnyira vannak szinte mindenkitől, az ember megcsömörlik ezektől, mert kezdettől fogva a Végtelenre irányított. A Végtelen utáni vágyát csak Teremtője töltheti be, az ideig való javak élvezete pedig még inkább növeli belső éhségét.

Betlehemi színlap

Akiket a betlehemben látunk, nagyon fontos és konkrét segítséget nyújtanak ma, a szegényebb, korlátozottabb, lelki gondokkal is terheltebb karácsonyi ünneplésben. Lássuk őket!

Legyünk örömhordozók

Fábry Kornél, a NEK főtitkárának elmélkedését adjuk közre, mely a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége által szervezett adventi online triduum harmadik napján hangzott el december 9-én a Bonum Tv élő adásában.

Adventi reménység

Advent nem csak a várakozás, de a reménység ideje, hiszen aki igazán, szívvel-lélekkel várakozik, az egyben reménykedik is.

Biztonság és bizonyosság

Makláry Ákos parókus, a KÉSZ elnökének elmélkedését adjuk közre, mely a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége által szervezett adventi online triduum második napján hangzott el december 8-án a Bonum Tv élő adásában.

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks