Házunk tája

Hatmillió forint készes adomány az árvák javára

Makláry Ákos elnök személyesen adta át a KÉSZ tagjai által felajánlott több mint hatmillió forint támogatást Herczegh Anita asszonynak, a Regőczi István Alapítvány kuratóriumi elnökének.

Elhunyt a KÉSZ társelnöke

Hosszan tartó betegség után hazatért Teremtőjéhez Galgóczy Gábor, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének társelnöke. „Szépen, otthonából, családja köréből indult el az őt szerető és ebbe a világba küldő Istenhez. Érzem, őt nem lehet pótolni” – adta hírül Makláry Ákos elnök.

Szent István öröksége

A Szent István által megalapozott keresztény hagyományaink továbbviteléhez szükségünk van a közös ima erejére, a folyamatos bűnbánatra, a keresztény közösségek összekapcsolására, egyházi vezetőink megbecsülésére és a tanúságtételek révén a hitben való további erősödésre.

Gyűjtsük csokorba az Eucharisztikus Kongresszus élményeit

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus és a Szentatya látogatása kétséget kizáróan a legjelentősebb egyházi esemény hazánkban az utóbbi huszonöt évet tekintve. A NEK eseményeihez kapcsolódó élmények összegyűjtésére és közreadására vállalkozik a KÉSZ lapja, a Jel.

Hálaadás huszonöt év papi szolgálatáért

Pásztor Pascal tiszaújvárosi plébános, a KÉSZ elnökségének tagja pappá szentelésének 25. évfordulóját ünnepelte június 20-án. Az ezüstmisést köszöntötte Pápai Lajos nyugalmazott győri megyéspüspök, aki már csaknem négy évtizede ismeri Pascal atyát, és aki negyed évszázaddal ezelőtt pappá szentelte.

Támogatóink

 

 

NEK2020

 

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks