Házunk tája

Az ima segít

Aradszki András országgyűlési képviselő, a KÉSZ érdi csoportjának tagja negyvenhét napig volt lélegeztetőgépen. Gyógyulását nemcsak az orvosok és az ápolók segítették, hanem a családja, kollégái és barátai által szervezett imaláncok. A Jóisten kegyelméről és az ima erejéről vall a Hitből pajzsot 17. részében.

Gyűjtés a COVID-árvák javára

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége támogatja Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita kezdeményezését, melynek célja a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítése.

Tárjuk ki szívünket a Jóisten előtt

Balázs András dunakeszi plébános-helyettes egy hónapon keresztül szolgált ápolóként a Honvédkórház Covid-osztályán. Hogyan tudott támasza lenni a betegeknek és az orvosoknak? Mit jelentett számára a hívek támogató imádsága?

Ne féljetek!

Mély nyomot hagyott a koronavírus-fertőzés Gáspár Mátyás ajaki plébános életében. Hogyan bátorították az orvosok és az ápolók a kórházban töltött hetekben? Milyen szerepe volt gyógyulásában a médiának? Megtudhatjuk a Hitből pajzsot-sorozat 15. részéből.

Kaposvári elismerés munkatársunknak és a KÉSZ helyi elnökének

Pro Urbe Kaposvár kitüntetést adományozott Csillag Gusztáv ügyvédnek, a KÉSZ helyi csoport elnökének és Lőrincz Sándornak, lapunk munkatársának Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése.

Támogatóink

 

 

       1%

Keresztény Értelmiségek Szövetsége

1016 Budapest, Aladár utca 17.

(06-1) 328-0164

iroda[kukac]keesz.hu

www.keesz.hu

 Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat

powered by Reelweb  | designed by PetrusWorks